De basis van uw slaapcomfort

Matrassen

De matraskern is de basis van uw slaapcomfort. Daarvoor heeft Matrassenreus De Lux verschillende oplossingen : pocketveren, bonnellveren, latex, koudschuim en visco-elastisch schuim. Wat u ook kiest, u bent zeker van steun en soepelheid voor een ontspannende, natuurlijke houding. En van een hygiënisch slaapklimaat.

 

Pocketveren

Honderden pocketveren die elk apart reageren op de druk die precies op die plaats wordt uitgeoefend: zo krijgt u de hoogste puntelasticiteit. Alle pocketveren zijn verpakt in individuele zakjes en passen zich onafhankelijk aan de belasting aan. Logisch dus dat pocketverenmatrassen een uitmuntende steun bieden. Door hun soepelheid zijn ze bovendien erg geschikt voor verstelbare lattenbodems of boxspings.

Bonnellveren

De vijfslags bonnellveren staan voor progressieve elasticiteit. Bij stijgende belasting verhoogt hun weerstand zodat ze het lichaamsgewicht automatisch opvangen met de juiste tegendruk. Ze zijn vervaardigd uit hoogwaardige staaldraad van 2,2 of 2,4 mm dikte. Een bonnellverenmatras biedt een comfortabele steun over het hele oppervlak. Ze wordt bij voorkeur gebruikt op een vlakke boxspring of lattenbodem.

Latex

Een latexmatras welft zich soepel naar alle standen van de bedbodem en alle houdingen van uw lichaam. Voor een perfecte ondersteuning bieden wij latexmatrassen aan met 3, 5 of 7 comfortzones. De laterale verluchtingskanalen zorgen voor een goede ventilatie. Latex is dan ook ideaal voor een droog, schimmel-, bacterie- en stofvrij slaapklimaat.

Koudschuim

Koudschuim is een synthetisch materiaal en heeft een zeer fijne celstructuur voor een gelijkmatig comfort. Dankzij de open celstructuur zijn deze matrassen niet alleen zeer veerkrachtig, maar garanderen ze ook een optimale ventilatie. Ze passen zich uitstekend aan een verstelbare bodem aan. Hun brandvertragende eigenschappen vormen een bijkomende troef.

Visco-elastisch schuim of traagschuim

Visco-schuim is speciaal ontworpen voor een perfecte drukverdeling. Door speciale eigenschappen reageert traagschuim op uw lichaamswarmte en vormt zich naar de vorm van uw lichaam.